Avdeling DOMPIDAL

Ida Jeanette Klevengen

Stilling: Assistent

Ida er deltidsvikar på Dompidal og på Gomohaugen. Ida er rolig, omsorgsfull og mye sammen med barna. Ida har begynt på barnehagelærerstudie ( nettbasert) i år.

Camilla Nordengen

Pedagogisk leder på Dompidal

Janne Køgel Quiron-Blondin

Stilling: Barnepleier

Medarbeider og asssistent på Dompidal.

Silje Høibø Lilleng

Stilling: Barnehagelærer

Pedagogisk leder i 80% stilling på Dompidal

Jan Olav Sæther

Stilling: Spesialkontakt

Ekstra ressurs og vikar i Dalsbråten Barnehage. Jan Olav jobber per nå ekstra på et barn i barnehgaen

Avdeling GOMOHAUGEN

Anna Smolen

Medarbeider og assistent på Gomohaugen

Gunlaug Nicolaysen

gunlaugnic@gmail.com

Medarbeider og assistent på Gomohaugen. Jobber per nå noen timer hver tirsdag og onsdag.

Ida Jeanette Klevengen

Line Bratlund

Cathrine Bach

Pedagogisk leder på Gomohaugen

Ania Berger- Golec

Stilling: Vikar

Ania er vikar i banehagen. Rolige, efektive og hyggelige Anna er vikarer på alle avdelingene - der det er mest behov. Denne høsten jobber Ania som medarbeider på Gomohaugen.

Mariam Mirza

Stilling: Vikar

Mariam er fast vikar hos oss dette året. Hun jobber 100% stilling på Gomohaugen nå. Mariam for en rolig, dyktig og omsorgsfull medarbeider..

Avdeling JONSETOPPEN

Lillian Flaglien Simensen

Stilling: Assistent

Medarbeider og assistent på Jonsetoppen 40 % stilling ( jobber mandag og onsdag, tirsdag og torsdag )

Emilie Bergvold Johansen

Stilling: Assistent

Emilie er vikar i Dalsbråten Barnehage. Per nå jobber gode, finke og tilstedeværende Emilie på Jonsetoppen som ekstra assistent

Linn Granli

Stilling: Pedagogisk leder

Pedagogisk leder på Jonsetoppen.

Stian Schjetne Hagen

Pedagogisk leder på Jonsetoppen

Mona Salomon

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Barne-og ungdomsarbeider på Jonsetoppen

Andre ansatte

Runhild Skaane Raastad

Stilling: Daglig leder
post@dalsbratenbarnehage.no

Daglig leder i Dalsbråten Barnehage med eget kontor som stortrives i barnehagen sammen med barna deres. Jeg er her for dere- så bare bruk meg. Spør meg gjerne hvis det er noe dere lurer på, hvis det er noe som er ugreit eller bra.

Rigmor Andersen

Stilling: Kjøkkenassistent

Rigmor er barnehagen sin egen kokk og kjøkkenmedarbeider og . Rigmor har ansvar for matlaging og innkjøp. Og sammen med avdelingene ordner hun varm lunsj til oss to dager i uka. Hun er ekspert på å bake hjemmebakt brød .