Avdeling NORDLYS

Barne-og ungdomsarbeider på Jonsetoppen

Linn Granli

Stilling: Pedagogisk leder

Pedagogisk leder på Nordlys.

Stian Schjetne Hagen

Pedagogisk leder på Nordlys

Emilie Bergvold Johansen

Stilling: Assistent

Emilie er vikar i Dalsbråten Barnehage. Per nå jobber gode, finke og tilstedeværende Emilie på Nordlys som ekstra assistent på et barn med spesielle behov

Lillian Flaglien Simensen

Stilling: Assistent

Medarbeider og assistent på Jonsetoppen 40 % stilling ( jobber mandag og onsdag, tirsdag og torsdag )

Avdeling REGNBUEN

Line Bratlund

Anna Smolen

Medarbeider og assistent på Regnbuen

Gunlaug Nicolaysen

Stilling: Assistent

Medarbeider og assistent på Regnbuen. Gunlaug har vært ansatt i Dalsbråten Barnehagehage siden 1991. Gunlaug jobber per nå 6 timer tirsdag, onsdag og torsdag.

Ewa Lang

Stilling: Avdelingsleder

Ewa er utdannet barnehagelærer og begynner som pedagogisk leder på Regnbuen i slutten av april. Ewa er 32 år g har 2 egne barn.Gift med Thomasz. Ewa er opptatt av at barn skal lære, samtidig som at lek og moro skal være en stor del av barnehagehvredagen.

Avdeling SOLSTUA

Ania Berger- Golec

Stilling: Vikar

Ania er vikar i banehagen. Rolige, efektive og hyggelige Anna er vikarer på alle avdelingene - der det er mest behov. Denne høsten jobber Ania som medarbeider i hovedsak på Nordlys

Janne Køgel Quiron-Blondin

Stilling: Barnepleier

Fagarbeider på Solstua

Camilla Nordengen

Pedagogisk leder på Solstua

Andre ansatte

Rigmor Andersen

Stilling: Kjøkkenassistent

Rigmor er barnehagen sin egen kokk og kjøkkenmedarbeider og . Rigmor har ansvar for matlaging og innkjøp. Og sammen med avdelingene ordner hun varm lunsj til oss to dager i uka. Hun er ekspert på å bake hjemmebakt brød .

Runhild Skaane Raastad

Stilling: Daglig leder
post@dalsbratenbarnehage.no

Daglig leder i Dalsbråten Barnehage med eget kontor som stortrives i barnehagen sammen med barna deres. Jeg er her for dere- så bare bruk meg. Spør meg gjerne hvis det er noe dere lurer på, hvis det er noe som er ugreit eller bra.